Mijn missie


“Onderweg in je leven kan je een disbalans gaan merken, zowel op persoonlijk gebied of in je loopbaan. Opnieuw de balans opmaken kan dan nodig zijn om te ontdekken hoe jij invulling wilt geven aan je leven. Mijn missie is om samen je waarden te vinden, volgens die waarden te gaan leven en te vinden wat voor jou je leven de moeite waard maakt. Op een open, betrokken, praktische en persoonlijke manier. Want de antwoorden zitten in jou, ik help je deze te ontdekken en toe te passen. Geef waarde aan jezelf, je relaties met anderen en je (werkende) leven. Zo blijf je dicht bij jezelf en vergroot je jouw mentale gezondheid.”

Hi !


Ik ben Karen (38): eigenaar van en persoonlijk coach bij KRN Coaching & Training. Ik heb professionele coachopleidingen doorlopen op gebied van gedragsverandering, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Ik heb o.a. bij NONONS de opleiding Coach Intensive gedaan. Deze opleiding is geaccrediteerd op practitioner niveau door EMCC/EQA. Ik ben aangesloten bij de Nobco die staat voor professionalisering van het coachvak. Ik sta achter een professionele aanpak van mijn werk en neem het werken met mensen op gebied van welzijn en ontwikkeling serieus. Mijn bedrijf biedt mensen een kans om te groeien op persoonlijk en loopbaan vlak, door één-op-één gesprekken, daadkrachtige oefeningen en praktische inzichten om krachtiger in het leven te staan. De rode draad in mijn leven is coachen, begeleiden, voorlichten, trainen, werken in groepen met oog voor het individu, overzicht bewaren en doelgericht werken. Persoonlijk en tot de kern.

De methodieken waar ik o.a. mee werk zijn ACT (Acceptance and Commitment Therapie) en TA (Transactionele Analyse).

Anderen benaderen mij graag bij hun afwegingen, voor een luisterend oor en advies op werk en privé-gebied. In gesprek tot de kern komen, inzichten verschaffen en motiveren om in de actie te durven stappen is mijn passie. Als de ander zich daarbij begrepen, gesterkt, gehoord en gemotiveerd voelt, is het doel bereikt. Coaching op een persoonlijk niveau, dat is mijn kracht. Ik begeleid mensen om krachtig en met plezier te leven en te werken. Ik help bij het in balans brengen van werk/ privé, het ontdekken van je waarden, het realiseren van je doelen en het durven maken van keuzes. Samen gaan we aan de slag om meer grip te krijgen op hoe wie je bent, wat je wilt en daar daadwerkelijk naar te handelen. Coachees, collega’s en naasten beschrijven mij als betrokken, inlevend, motiverend, open en to-the-point. Ik krijg energie van het in gesprek gaan en in verbinding raken met anderen.

Ik ben benieuwd naar wie jij bent. Vooral naar wat je beweegt of juist tegenhoudt om bepaalde keuzes te maken. Ik vind het uitdagend om samen met jou op zoek te gaan naar wat jou drijft, naar hoe jij het maximale uit jezelf én je leven haalt, op een manier die bij jou past. Naast het werk als persoonlijk coach heb ik ruime ervaring als reïntegratiecoach, trainer en purser. Tevens heb ik enkele jaren in de Diëtetiek gewerkt, waar uiteindelijk de interesse verschoof van voeding & gezondheid naar mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Karen Ruijtenberg

SAMENWERKINGEN